NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Brad Paisley in Amsterdam


   • Brad Paisley Photo #1
   1 of 1
   July 29, 2020

   Wednesday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Brad Paisley

   De Nederlandse overheid heeft een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te voorkomen. Eén van deze maatregelen is dat er momenteel een verbod geldt op evenementen en concerten in heel Nederland.

   Dit betreft ook het concert van Brad Paisley. Het concert dat op 29 juli 2020 in AFAS Live in Amsterdam zou plaatsvinden, kan als gevolg van deze maatregelen helaas niet doorgaan en wordt geannuleerd.
   Kaartkopers ontvangen binnenkort een mail met informatie over de annulering. 

   De Amerikaanse country grootheid Brad Paisley, wiens succes met tientallen awards is bekroond, komt op woensdag 29 juli naar AFAS Live. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.  

   De Amerikaanse zanger, songwriter en gitarist Brad Paisley is met recht een country superster te noemen: zo won hij gedurende zijn carrière van ruim 20 jaar 3 Grammy’s, 2 American Music Awards, 14 Academy of Country Music Awards en 14 Country Music Awards. Hij bracht 12 albums uit, waarvan er wereldwijd ruim 11 miljoen werden verkocht. Zijn nummers zijn tientallen miljoenen keren gestreamd, waarvan zijn grootste hit Whisky Lullaby ruim 100 miljoen keer op Spotify en 96 miljoen keer op YouTube. Ook schreef hij mee aan de soundtrack van Pixar’s film Cars en speelde hij honderden shows voor uitverkochte zalen.

   Eind vorig jaar stond de razend populaire zanger nog in een uitverkocht 013 Poppodium, dat hij moeiteloos omtoverde tot een stukje USA in Tilburg. De show ontving lovende recensies waarin Paisley's gitaarspel werd geprezen en de uit West Virginia afkomstige zanger naast verbluffen ook wist te ontroeren met zijn prachtige ballads. 

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl
   .

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Brad Paisley. Book your stay now!