Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   C2C: Country to Country in Amsterdam


   • C2C: Country to Country Photo #1
   1 of 1
   March 8, 2020

    

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   C2C: Country to Country

   C2C: Country to Country komt op 7 & 8 maart naar AFAS Live

   Na het grote succes van de eerste editie van C2C: Country to Country Amsterdam keert het festival in 2020 terug naar AFAS Live. De tweede editie vindt plaats op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020. De reguliere verkoop (en de bekendmaking van de line-up) vindt plaats in oktober 2019.

   Ben jij er bij? Meld je dan aan voor het Facebook-event en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes! Klik hier voor het Facebook-event.

   Country to Country is het grootste meerdaagse countrymuziek festival in Europa en heeft sinds de oprichting in 2013 tienduizenden bezoekers uit heel de wereld getrokken. Country to Country is een mix van grote countrysterren en opkomend talent uit Nashville, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het festival begon in de O2-arena, maar werd al snel uitgebreid met edities in Dublin en Glasgow. O.a. grote acts als Carrie Underwood, Tim McGraw (en zijn vrouw Faith Hill), Brad Paisley, Luke Bryan, Lady Antebellum en Eric Church stonden reeds op het podium van C2C. In 2018 trok het festival meer dan 50.000 bezoekers.

   Tijdens Country to Country is AFAS Live opgedeeld in twee 'area's'. Het eerste gedeelte, de isla Talent Stage, is de locatie naast de hoofdzaal (Black Box) en in de isla Talent Stage is een vrije zit- en staankeuze. Er zijn hier geen gereserveerde stoelen en er is een gelimiteerde capaciteit. Voor de shows in de Black Box is er sprake van een vaste zitplaats. Je vindt de rij- en stoelnummer terug op jouw ticket. Het tijdschema wordt op een later moment bekendgemaakt.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.