NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Floor Jansen - 21:30 uur in Amsterdam


   • Floor Jansen - 21:30 uur Photo #1
   1 of 1
   October 18, 2020

   Sunday   9:30 PM (on various days)

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   • No Performers Listed
   EVENT DETAILS
   Floor Jansen - 21:30 uur

   Helaas moeten we i.v.m. de nieuwe maatregelen rondom het coronavirus de concerten van Floor Jansen, die op 18, 19 & 20 oktober 2020 in AFAS Live zouden plaatsvinden, verplaatsen. De shows worden verplaatst naar 13, 14 & 15 december. De aanvangstijd blijft hetzelfde. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum.

   Dit concert wordt verplaatst naar 14 december - 21:30.

   --------------------

   Op alle avonden speelt ze  samen met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort. De uitverkochte show die Floor Jansen op 24 mei zou spelen in AFAS Live kon destijds niet doorgaan vanwege de Corona maatregelen. De zes nieuwe shows gaan plaatsvinden in een setting waarin al de nodige Corona maatregelen kunnen worden gehanteerd. Zo zijn er enkel zitplaatsen voor de shows, worden de kaarten op naam verkocht, kan er 1.5 meter afstand gehouden worden en er is vooraf een gezondheidscheck. De verkoop voor de show start direct via Ticketmaster. 

    De metalfans wisten het al langer: Floor Jansen is één van de allerbeste zangeressen van Nederland. Sinds kort kunnen ook de niet-metalfans zeggen dat dat absoluut het geval is. Ze heeft een imposant oeuvre opgebouwd: van haar eerdere bands ReVamp en After Forever tot haar huidige band Nightwish, waarmee ze over de hele wereld stadions uitverkoopt. Floor is de meest succesvolle Nederlandse zangeres in het buitenland en werkte met talloze grote namen in het metalgenre, waaronder Sabaton en Ayreon.

    
   Het was even schrikken voor de conservatieve metalfan toen Floor aankondigde mee te doen aan De Beste Zangers. Maar ze liet in het TV-programma haar veelzijdigheid nog maar eens zien. Van popballads tot opera en van Nederlandstalig tot Latin: Floor kan het allemaal. En eindelijk krijgt ze ook in Nederland de erkenning die ze verdient.
    
   Floor Jansen zal samen met de Marcel Fisser Band en special guest Henk Poort het podium van de AFAS Live betreden. Ook Henk Poort nam dit jaar deel aan De Beste Zangers. Zo zong hij voor Floor Jansen het nummer The Sound of Silence van Disturbed, maar nam hij met net zoveel gemak Despacito (Luis Fonsi) en Your Man (Josh Turner) voor zijn rekening. Samen met Floor zong hij een indrukwekkende versie van Phantom of the Opera. Henk bewees hiermee een ontzettend veelzijdige zanger te zijn die, net als Floor, grote indruk maakte op de kijkers.


   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   This event repeats on various days: Dec 13, Dec 14, Dec 15

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Floor Jansen - 21:30 uur. Book your stay now!