NOTICE: Many events listed here have been canceled or postponed due to the Covid-19 emergency. It is best to call ahead or check with organizer's websites to verify the status of any local event.

Change Location × Amsterdam

  Recent Locations

   Parov Stelar in Amsterdam


   • Parov Stelar Photo #1
   1 of 1
   December 11, 2019

   Wednesday   8:00 PM

   ArenA Boulevard 590
   Amsterdam, Netherlands

   Performers:
   EVENT DETAILS
   Parov Stelar

   Let op: dit evenement is uitgesteld, de originele datum was 28 februari 2019. Gekochte kaarten blijven automatisch geldig voor de de show op 11 december 2019. Mocht je niet op 11 december naar het concert kunnen in AFAS Live, dan is er de mogelijkheid om tickets te retourneren via Ticketmaster

   Dance-act Parov Stelar komt op 11 december 2019 naar AFAS Live

   De Oostenrijkse producer, die vorige zomer samen met zijn band nog op Pinkpop te vinden was, staat bekend om zijn onovertroffen dansbare geluid. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster

   Producer Marcus Füreder, bekend onder de naam Parov Stelar, heeft een bijzonder succesvolle zomer achter de rug. De complete band, die naast Füreder bestaat uit een koperblaassectie, gitarist, drummer en zangeres, weet met hun sterke shows avonden tot ultiem dansfeest te transformeren. Füreder wordt gezien als een van de eerste producenten van de Europese electroswing; een aanstekelijke mix van jazz, house en electro. 

   In 2017 kwam het album 'The Burning Spider' uit met zijn herkenbare sound en tegelijk nieuwe invloeden als soul en blues. Naast nummers met fragmenten van Muddy Waters en Lightnin' Hopkins, kreeg ook popmuziek een prominente plek. In 2004 brak Parov Stelar door in eigen land met single 'Kiss Kiss'. Het eerste optreden met band in 2005 leidde tot meer dan 1000 live shows over de hele wereld. Füreder bracht twaalf albums uit, waarvoor hij samenwerkte met artiesten als Lana Del Rey, Marvin Gaye en Lady Gaga. 

   Isla Talent Show: Three Little Clouds
   De groovy-funkhop die het energieke zestal uit Amersfoort maakt beweegt de heupen van jong en oud en de gouden formule is “to play funk for fun”. Sluit je aan bij de funk, omarm de dancevibes met je shirt uit en je dansschoenen aan. We’re gonna funk it up.

   Restaurant First
   Kom voorafgaand aan het concert een hapje eten bij Restaurant First. Reserveer nu een tafel en geniet van heerlijke gerechten afgestemd op het seizoen. Op de dag van het evenement kan je Restaurant First vanaf 16.00 uur bereiken op 020-409 79 69 voor wijzigingen in jouw reservering of om een tafel te boeken. Voor overige vragen, wijzigingen of (groeps)reserveringen kan je mailen naar restaurant@afaslive.nl.

   Categories: Concerts & Tour Dates

   Event details may change at any time, always check with the event organizer when planning to attend this event or purchase tickets.

   Hotels and Airbnbs near Parov Stelar. Book your stay now!